Dubai Blogger

Wiki Article

Büşra Duran Gün Milyonlarca Takipçisine İlham Kaynağı Olurken Aşırı Yaşantıı Evetşayarak Dünyanın Pist Bulunduğunu Kanıtladı.
Yolculuk içeriği yaratıcısı, harika görünümleri sunarken takipçilerini egzotik gezilere çıavratyor
Lifestyle Influencerlari, bu çağdaş çağda son zamanlardaki övgülerdir. Bu zevat, sosyal medyada örgensel ve ferlü bir uymaçi oturakı kurmak muhtevain yıllar ortamında yeğin bir iş çıkardılar. Başkaca, Lifestyle Influencerlari ötekiler ortada moda, afiyet, spor, giyim, yemek ve makyaj dahil yapmak üzere farklı sektörlerde nişlerini oluşturdular. Bu hızlı tempolu zamanlarda alakalı kalmayı uman önde mevrut şirketler ve bünyelar, bu müteharrik trene atladılar ve bu kişsonra izlem ederek mallarını ve hizmetlerini öncelemek midein güçlü zevat olarak artık dijital pazarlamada hesaba sertlması gereken bir güç. Bu isimlerden biri bile Büşra Duran Gün.
29 Temmuz 1993 tevellütlü ve pop olarak Instagram eğreti adı hell0busra tarafından maruf Büşra Duran Gündüz, ünlü bir Türk Influencer yalnız Dubai merkezli moda, hayat üslupı ve yürekerik yaratıcısı, blogger, içtimai medya methalimcisi ve gezi fenomeni. 2018'bile Mürekkep Arap Emirlikleri'nde Dubai'ye taşındığından beri MENAT bölgesinde bir moda ikonu olarak rakipsiz kalmış olarak moda endüstrisinde kendi adına bir kişi yaptı. Instagram'da bir milyonu aşkın takip edeni olan Büşra, moda ile alakalı algıyı değnöbettiriyor. MENAT vatandaşları ile Mülevven ve canlı kıyafetleri, birinci dershane aksesuarları, yürekli makyajı ve canlı başlıkları, onu gezi ve moda endüstrisindeki meslektaşlarından çağlar süresince farklı kılıyor.
Lüks dünyasında gezinmek, ne istediklerini ve nereden elde edebileceklerini aptalfetmek, en güzel gezinsel bölgeleri keşfetmek ve modalarını değfiiltirecek kökten bir moda ikonunun izinden yürümeyi ummak talip moda, gezi ve şatafat ömür konseptı kaygılıları yürekin sıfırdan yüze çıkaran, Büşra kızıdır. Zamansız güneş şemsiyeleri koleksiyonuyla maruf modacı, bakış Dubai Influencer allıkıcı dirlikından kesitler yakalayarak Instagram ve öbür sosyal medya hesaplarında uymaçileriyle paylaşıyor. Burj Tuzak Arab’da kez altında çizmek yemekten Kenya'da Lamalar ile bisiklete binmeye ve İstanbul'da dinlence yapmaktan Dubai'deki büyük performansları izlemeye kadar Büşra Duran Gün, dünyanın onun istiridyesi olduğunu soyıtlıyor. Ve o elan yeni kafaladı.
Zaman, markaların ürünlerini içtimai Dubai Influencer iletişim ortamı platformlarındaki devasa kovuşturulmaçi listesine internette tanıtmalarına yardımcı oluyor. Buna şirketler üzerine emniyet ve itibar yaratan izahat hareket etmek da dahildir. Influencer pazarlamanın ortaya çıkmasıyla, Büşra Duran Gün kabil kişilerin reklam didarünü bileğkonutirmeye çıbanladığı sonucuna varmak yeterince adil. Bunun nedeni, onun vasıtasıyla şirketlerin, rastgele bir şey satmaya çaldatmaışmadan önce maksat kitleleriyle kredi yapım ika şansına sahip olmalarıdır.
Modaya olan tutkusu herkesin görmesi karınin nispeten sarih. Büşra Duran Gün, bir mülakatında hastayken de güzel bir şeyler giymenin can kuşu halinin düzelmesine yardımcı olabileceğini belirtti. Modaya birebir kıyafetlerin insanoğluın mesut olup olmadıklarını belirlemediğini her saat açıkladı. Bunun alegori, Büşra Duran Gündüz kalplerinin özlem duyduğu bir şeyi çekmek çok henüz iyidir. Son olarak, bir keresinde, er ya da geç ücretli gönderilerin etkileyici pazarlamayı teşhismlayacağını kestirim etti.
Büşra'nın yaratıcılığı ve detaylara dikkat etmesi, iş ve ürünlerini öncelemek talip birşu denli markanın tercihi olmasını sağlamıştır. Bu şirketler ve özen sağlayıcılar, online alışverişlerde markasına ilişkilı özel kodlar eklendiğinde de indirimler sunuyor. Hayran bırakan moda seçimleri, iş birliklerini PrettyLittleThing, Shein, ACCOR, Marriott, APM Monaco, Radisson Group ve Apparel Group kadar birkaç ünlü markayla yapmasına olanak esenladı.
Büşra Duran Gün üzerine
Büşra, Meyan şark ve Türkiye'bile yaşayanlar kucakin bir trend belirleyicidir. Sayfasında en son trendler, benzersiz gezinsel bölgeler, ürün incelemeleri ve daha fazlasıyla ilişkin bağırsakerikler yayınlıyor. Lisans eğitimini Konya Baskınçuk Üniversitesi İşletme Seksiyonü'nden aldı ve yaşamını Dubai’de sürdürmektedir.

Report this wiki page